A forum for owners of Yamaha TTR250 trail and enduro bikes!

Members Login
Post Info TOPIC: Forum problems!


Super Guru

Status: Offline
Posts: 8367
Date:
Forum problems!
Permalink  
 


Important: Activeboard Forum Posts Issue!!
January 11, 2013, 10:40 am
 

We are currently experiencing a minor caching issue with our servers. In order to keep our forums loading the fastest on the internet, we do a lot of aggressive caching of content on pages. A recent update to a few popular web browsers was leading to some incorrect caching, which meant that it looked like: Posts were disappearing, Invalid key errors, Posts not appearing when they should, Posts published in the wrong order, etc. A fix has already been issued online. Since it takes around 7 days for cache on our servers to expire, you might still experience some issues until then. In the meantime, to view your threads properly, please use the "force reload" function on your web browser to refresh (Hit Shift+F5 or CTRL+F5 on you keyboard). An alternative would be to clear your browser cache every time.

These problems should have been resolvd by now. I use Chrome and its working fine. Anyone else still having problems?

I know that Jarrah isn't able to see my pics. Anyone else having problems seeing mine or anyone else's?

Brian



__________________

Exeter, Devon, UK

http://www.ttr250.com  - The one and only dedicated TTR250 FAQ! 
 

TIP: For easy viewing bookmark the "Recent Posts" view - http://ttr250.activeboard.com/p/recent/ 



Guru

Status: Offline
Posts: 933
Date:
Permalink  
 

TTRfan wrote:
Important: Activeboard Forum Posts Issue!!
January 11, 2013, 10:40 am
 

We are currently experiencing a minor caching issue with our servers. In order to keep our forums loading the fastest on the internet, we do a lot of aggressive caching of content on pages. A recent update to a few popular web browsers was leading to some incorrect caching, which meant that it looked like: Posts were disappearing, Invalid key errors, Posts not appearing when they should, Posts published in the wrong order, etc. A fix has already been issued online. Since it takes around 7 days for cache on our servers to expire, you might still experience some issues until then. In the meantime, to view your threads properly, please use the "force reload" function on your web browser to refresh (Hit Shift+F5 or CTRL+F5 on you keyboard). An alternative would be to clear your browser cache every time.

These problems should have been resolvd by now. I use Chrome and its working fine. Anyone else still having problems?

Brian


 Yes Brian this is happening but i'm running Internet Explorer 9 Bing enhanced......I press F12.......Go to cache........Then click always refresh from sever. It takes longer to load but refreshes the browser cache.

Thanks for letting me know as i was starting to wonder

....................

Jarrah.



-- Edited by barra8 on Tuesday 22nd of January 2013 08:54:58 AM

__________________

YAMAHA ROCKS!!!!!!

TTR250ACTIVE''BORED'' ADDICT!

Favourite quote: To be old & wise first you must be young & dumb!

My own: Your never too young to learn an old trick! :)



Guru

Status: Offline
Posts: 933
Date:
Permalink  
 

F&%$k this i'm going to re=install windows. I think it's because i joined thumper talk. hahahaha bloody hackers!
Teminators favourite saying: I'LL BE BACK! hahaha biggrinbiggrinbiggrin


-- Edited by barra8 on Tuesday 22nd of January 2013 11:56:32 AM

__________________

YAMAHA ROCKS!!!!!!

TTR250ACTIVE''BORED'' ADDICT!

Favourite quote: To be old & wise first you must be young & dumb!

My own: Your never too young to learn an old trick! :)



Guru

Status: Offline
Posts: 933
Date:
Permalink  
 

To be honest Brian .....when i saw this i thought the problem was me hahahaha  biggrinbiggrin

Quick reply is working as it should.

Chrome is much better. It brings the forum to life with the correct colours & font.





-- Edited by barra8 on Tuesday 22nd of January 2013 06:37:03 PM

__________________

YAMAHA ROCKS!!!!!!

TTR250ACTIVE''BORED'' ADDICT!

Favourite quote: To be old & wise first you must be young & dumb!

My own: Your never too young to learn an old trick! :)



Guru

Status: Offline
Posts: 933
Date:
Permalink  
 

TTRfan wrote:
Important: Activeboard Forum Posts Issue!!
January 11, 2013, 10:40 am
 

We are currently experiencing a minor caching issue with our servers. In order to keep our forums loading the fastest on the internet, we do a lot of aggressive caching of content on pages. A recent update to a few popular web browsers was leading to some incorrect caching, which meant that it looked like: Posts were disappearing, Invalid key errors, Posts not appearing when they should, Posts published in the wrong order, etc. A fix has already been issued online. Since it takes around 7 days for cache on our servers to expire, you might still experience some issues until then. In the meantime, to view your threads properly, please use the "force reload" function on your web browser to refresh (Hit Shift+F5 or CTRL+F5 on you keyboard). An alternative would be to clear your browser cache every time.

These problems should have been resolvd by now. I use Chrome and its working fine. Anyone else still having problems?

Brian


 Yes Brian this is happening but i'm running Internet xplorer......I press F12.......Go to cache........Then click always refresh from sever. It takes longer to load but refreshes the browser cache.

Thanks for letting me know as i was starting to wonder

....................

Jarrah.

 

 

 

 

This is the problem i am still having even with chrome............Look above .......I did not quote i only hit reply????

......................................

Jarrah.



__________________

YAMAHA ROCKS!!!!!!

TTR250ACTIVE''BORED'' ADDICT!

Favourite quote: To be old & wise first you must be young & dumb!

My own: Your never too young to learn an old trick! :)



Guru

Status: Offline
Posts: 933
Date:
Permalink  
 

TTRfan wrote:
Important: Activeboard Forum Posts Issue!!
January 11, 2013, 10:40 am
 

We are currently experiencing a minor caching issue with our servers. In order to keep our forums loading the fastest on the internet, we do a lot of aggressive caching of content on pages. A recent update to a few popular web browsers was leading to some incorrect caching, which meant that it looked like: Posts were disappearing, Invalid key errors, Posts not appearing when they should, Posts published in the wrong order, etc. A fix has already been issued online. Since it takes around 7 days for cache on our servers to expire, you might still experience some issues until then. In the meantime, to view your threads properly, please use the "force reload" function on your web browser to refresh (Hit Shift+F5 or CTRL+F5 on you keyboard). An alternative would be to clear your browser cache every time.

These problems should have been resolvd by now. I use Chrome and its working fine. Anyone else still having problems?

Brian


 Yes Brian this is happening but i'm running Internet xplorer......I press F12.......Go to cache........Then click always refresh from sever. It takes longer to load but refreshes the browser cache.

Thanks for letting me know as i was starting to wonder

....................

Jarrah.

 

 

 

 

This is the problem i am still having even with chrome............Look above .......I did not quote i only hit reply????

......................................

 

 

Once again i only hit reply????



__________________

YAMAHA ROCKS!!!!!!

TTR250ACTIVE''BORED'' ADDICT!

Favourite quote: To be old & wise first you must be young & dumb!

My own: Your never too young to learn an old trick! :)



Guru

Status: Offline
Posts: 933
Date:
Permalink  
 

TTRfan wrote:
Important: Activeboard Forum Posts Issue!!
January 11, 2013, 10:40 am
 

We are currently experiencing a minor caching issue with our servers. In order to keep our forums loading the fastest on the internet, we do a lot of aggressive caching of content on pages. A recent update to a few popular web browsers was leading to some incorrect caching, which meant that it looked like: Posts were disappearing, Invalid key errors, Posts not appearing when they should, Posts published in the wrong order, etc. A fix has already been issued online. Since it takes around 7 days for cache on our servers to expire, you might still experience some issues until then. In the meantime, to view your threads properly, please use the "force reload" function on your web browser to refresh (Hit Shift+F5 or CTRL+F5 on you keyboard). An alternative would be to clear your browser cache every time.

These problems should have been resolvd by now. I use Chrome and its working fine. Anyone else still having problems?

Brian


 Yes Brian this is happening but i'm running Internet xplorer......I press F12.......Go to cache........Then click always refresh from sever. It takes longer to load but refreshes the browser cache.

Thanks for letting me know as i was starting to wonder

....................

Jarrah.

 

 

 

 

This is the problem i am still having even with chrome............Look above .......I did not quote i only hit reply????

......................................

 

 

Once again i only hoit

 

 

 

The one above was even weirder as it does'nt quote the whole post. Once again i only hit reply.

...............

Jarrah.



__________________

YAMAHA ROCKS!!!!!!

TTR250ACTIVE''BORED'' ADDICT!

Favourite quote: To be old & wise first you must be young & dumb!

My own: Your never too young to learn an old trick! :)



Guru

Status: Offline
Posts: 933
Date:
Permalink  
 

TTRfan wrote:
Important: Activeboard Forum Posts Issue!!
January 11, 2013, 10:40 am
 

We are currently experiencing a minor caching issue with our servers. In order to keep our forums loading the fastest on the internet, we do a lot of aggressive caching of content on pages. A recent update to a few popular web browsers was leading to some incorrect caching, which meant that it looked like: Posts were disappearing, Invalid key errors, Posts not appearing when they should, Posts published in the wrong order, etc. A fix has already been issued online. Since it takes around 7 days for cache on our servers to expire, you might still experience some issues until then. In the meantime, to view your threads properly, please use the "force reload" function on your web browser to refresh (Hit Shift+F5 or CTRL+F5 on you keyboard). An alternative would be to clear your browser cache every time.

These problems should have been resolvd by now. I use Chrome and its working fine. Anyone else still having problems?

Brian


 Yes Brian this is happening but i'm running Internet xplorer......I press F12.......Go to cache........Then click always refresh from sever. It takes longer to load but refreshes the browser cache.

Thanks for letting me know as i was starting to wonder

....................

Jarrah.

 

 

 

 

This is the problem i am still having even with chrome............Look above .......I did not quote i only hit reply????

......................................

 

 

Once again i only hoit

 

 

 

The one above was even weirder as it does'nt quote the whole post. Once again i only hit repl

 

 

 

Still happening & i turned explorer off. 



__________________

YAMAHA ROCKS!!!!!!

TTR250ACTIVE''BORED'' ADDICT!

Favourite quote: To be old & wise first you must be young & dumb!

My own: Your never too young to learn an old trick! :)



Super Guru

Status: Offline
Posts: 2582
Date:
Permalink  
 

Jarrah, I think the most likely culprit is "Operator Error" biggrinbiggrin

Thumper Talk is a motorbike forum/store/information site and doesn't have, as you put it, "bloody hackers!" disbeliefno

http://www.thumpertalk.com/

Martyn



__________________

You're never too old to learn something stupid

Budleigh Salterton. Devon



Guru

Status: Offline
Posts: 933
Date:
Permalink  
 

Cubber wrote:

Jarrah, I think the most likely culprit is "Operator Error" biggrinbiggrin

Thumper Talk is a motorbike forum/store/information site and doesn't have, as you put it, "bloody hackers!" disbeliefno

http://www.thumpertalk.com/

Martyn


 Not so sure on that my antivirus is not updating since i went on there. So many third party sites  



__________________

YAMAHA ROCKS!!!!!!

TTR250ACTIVE''BORED'' ADDICT!

Favourite quote: To be old & wise first you must be young & dumb!

My own: Your never too young to learn an old trick! :)



Guru

Status: Offline
Posts: 933
Date:
Permalink  
 

Cubber wrote:

Jarrah, I think the most likely culprit is "Operator Error" biggrinbiggrin

Thumper Talk is a motorbike forum/store/information site and doesn't have, as you put it, "bloody hackers!" disbeliefno

http://www.thumpertalk.com/

Martyn


 Not so sure on that my antivirus is not updat

 

 

Well i'm off to see the wizard the wonderfull wizard in Windows..... (command prompt) hahaha Business time!



__________________

YAMAHA ROCKS!!!!!!

TTR250ACTIVE''BORED'' ADDICT!

Favourite quote: To be old & wise first you must be young & dumb!

My own: Your never too young to learn an old trick! :)



Guru

Status: Offline
Posts: 933
Date:
Permalink  
 

Cubber wrote:

Jarrah, I think the most likely culprit is "Operator Error" biggrinbiggrin

Thumper Talk is a motorbike forum/store/information site and doesn't have, as you put it, "bloody hackers!" disbeliefno

http://www.thumpertalk.com/

Martyn

......................................................

 This is so annoying having to delete everything before replying.  I have fixed my antivirus thanks to my friend in windows. (command prompt)

 



__________________

YAMAHA ROCKS!!!!!!

TTR250ACTIVE''BORED'' ADDICT!

Favourite quote: To be old & wise first you must be young & dumb!

My own: Your never too young to learn an old trick! :)



Super Guru

Status: Offline
Posts: 8367
Date:
Permalink  
 

I am having the same issue Jarrah with Chrome. My replies include the original message even though I am not "quoting" cry

I wonder if this is either ActiveBoard trying to be helpful or they have made a mistake in their upgrade no

Brian



__________________

Exeter, Devon, UK

http://www.ttr250.com  - The one and only dedicated TTR250 FAQ! 
 

TIP: For easy viewing bookmark the "Recent Posts" view - http://ttr250.activeboard.com/p/recent/ 



Super Guru

Status: Offline
Posts: 8367
Date:
Permalink  
 

Quick reply maybe the way to go - no problem there biggrin



__________________

Exeter, Devon, UK

http://www.ttr250.com  - The one and only dedicated TTR250 FAQ! 
 

TIP: For easy viewing bookmark the "Recent Posts" view - http://ttr250.activeboard.com/p/recent/ 



Super Guru

Status: Offline
Posts: 2582
Date:
Permalink  
 

To overcome the slight problem of repetition - rather than hitting the "Reply" button start your response in the "Quick Reply" box and before submitting your reply click on the "Advanced Editor" option on the bottom.

This will then send your composition into the proper reply page without the quoting garbage. biggrinawwsmile

Martyn



__________________

You're never too old to learn something stupid

Budleigh Salterton. Devon



Guru

Status: Offline
Posts: 933
Date:
Permalink  
 

TTRfan wrote:

Quick reply maybe the way to go - no problem there biggrin


 AHa ......good for when you want to quote though hahahahabiggrinbiggrin



__________________

YAMAHA ROCKS!!!!!!

TTR250ACTIVE''BORED'' ADDICT!

Favourite quote: To be old & wise first you must be young & dumb!

My own: Your never too young to learn an old trick! :)



Guru

Status: Offline
Posts: 933
Date:
Permalink  
 

At the start i thought having to use IE9 was bad because it quotes when you don't want to.........

I have now tried using Opera,Firefox,Google Chrome & all are worst.

Firefox comes up with the reload tab when you want to paste (right clicking) & when you want to paste the reload tab comes up nononono Also it would still quote sometimes. The font was good with some pages but really old school with others... disbeliefdisbeliefdisbeliefdisbelief

Chrome made no difference to the quotes but was a little quicker,good font & had no trouble pasting or reloading the page. It ended up crashing too much soo off it went. (Could have something to do with me not being happy furious with google for the offensive adds that they load on your screen after stealing cookies disbeliefdisbeliefdisbelief )

Opera was hit & miss with the quotes but made replying very hard. The font size went so small it was hard to read when you open a message. Other than that font was good & it loads quickly. It is the worse for pasting & reloading the page as it never knows what it's doing in this regard. Can't paste or reload sometimes period! disbeliefdisbeliefdisbeliefdisbelief

IE on the other hand quotes but all is good (as it can be). I'll stick with IE9 Bing Enhanced myself.

...............................

Jarrah.





__________________

YAMAHA ROCKS!!!!!!

TTR250ACTIVE''BORED'' ADDICT!

Favourite quote: To be old & wise first you must be young & dumb!

My own: Your never too young to learn an old trick! :)



Guru

Status: Offline
Posts: 692
Date:
Permalink  
 

Firefox all the way for me

Been using it since v1.0

Open Source Software Rules !!

biggrin



-- Edited by BM Steve on Monday 4th of February 2013 06:55:28 AM

__________________

2004 TTR250 - Highway Dirtbike Hand Guards, 38mm Bar Risers, D606 Front & Rear, Opened up Airbox with Twin Air Filter, Re-jetted Carby, B+B Bash Plate & Frame Guards, DIY 3mm Alloy Tail Tidy, 14/47 Gearing.

 

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard